Nytt år

Jag välkomnar det nya året.

Jag hoppas att det blir en bra nyårsafton för en gångs skull, förra ny år var ju lite hektigt om  man ska uttrycka sig över huvudet taget om det nyårsfirande, ja, om man nu kan kalla det firande, eller jo man kan nog kalla det ett jäkla firande men ändå ganska splittrat och jäktigt. ja verkligen jektigt.

I år ska vi fria det nya året med en middag lagad av Kaninen och sedan med en brakfest på maddes pappas resturant :) de tror jag blir lite mer samlat, men man vet ju aldrig hamnar nog i ljura i alla fall.

Det här året har det hännt en del saker på. jag har telexempel börjat på en ny skola film och musikal som suger ganska hårt, fast det gör den ju igentligen inte det är ju bara för att den ligger i norrköping som den suger annars är den asbra. 

Det här året har jag också flyttat till norrköping, väldigt dumt och påtvingat, de va den jäkla komunen i valdemarsvik som tvingade oss på beckadahlsskolan att sluta och börja i norrköping istället. sucks. 

så nu bor jag alltså i en två åvanför kungsgatan i slummet där det våldtas minst en flicka i parken bredvid. jag har klarat mig en så länge.

Förtillfälligt har jag levt i denna lägenhet utan min syster som också bor här men nu lever livet i tahiland.  jag tror inte hon diggare livet i tahi landet längre, men det är tyvär en månad kvar tills hon kommer hem ändå.


Nu ska ja hoppa in i min duscha för att dansa runt i det blöta flödande vattnet till TKO, sen ska jag klä mig i nyårssprakande kläder.

gått nyitt årich leen


fest

                                                                  gott nytt år

i brist på annat

så skriver jag i min blogg. jag har en så seg dator så jag orkar akdrig skriva blogg eller ladda upp bilder på andra servers heller.

Har just varit och REPAT med vårt band på kultur kammaren. vi spelade svensk pop:).

Jag tänkte gå ner till henrik nu så ja ska packa ihop en del grejjer ja tänkt ha med mig. Hm

Hejdå

image19

RSS 2.0