fuckhouse

inte ett hus där man sammlas och pökar utan ett hus som egentligen har ett annat namn men går ofta under andra negativa benämningar som tillexempel fuckhouse (jag kom på det just nu) Idag är fuckhouse väldigt tråkigt, kom vid 10 och fick reda på att vi skulle havat grupplektion men alla i klassen förutom emma var INTE där. hm då kanske själva informationen om att de skulle vara grupplektion var för dålig? de va ju liksom sportlov där imällan också. läraretyrranervampyreroch monster.alla under samma kategori.

Det är väll klart att lärare är hämskare en andra vuxna människor, andra vuxna människor kommer inte fram och ber än att läsa en engelsk bok på 300 sidor. Eller kanske läsa matte b?

lärare blir ogillade pga deras jobb. Att hjälpa yngre människor (ungdommar, barn) att lära sig att skriva räkna och läsa. För att ta ett exempel låt oss säga, Mig. Okej här nedan ska jag fösöka göra ett test på mig själv, jag ska få fram hur mycket skolan hjälpt mig.

1.Du var en flitig elev som alltid gjorde som man skulle. Räckte
upp handen om hjälp behövdes osv.

1.Svar: TUUUUUT feel oh nej. jag var den som satt och antingen ritade, gick ut och hade väääldigt långa toabesök, eller helt enkelt bara gjorde tvärt om.

2. Du har upplevt tillfällen då du helt plötsligt bara kan det där svåra du tragglat med länge?

2.Svar: jo de har jag upplevt men inte i skolan så väldans många gånger. har ännu inte upptäckt det där med att stava tillexempel. kolla själv?

3.Du har alltid respekt för lärare och lägger gärna i lite extra smör i pannan?

3.Svar: om man säger såhär. jag har lärt mig att behärska mig. från att någongång i 5, 6 skrikigt tjärringjävel och där också upprepat det när hon fråga vad jag sa. så har jag nästan blivit en aning smörig. Näh nu ska jag inte ta i jag har kanske lite ilska kvar i mig från mellanstadiet men när man går på gymnasiet så är det ju lixom upp till en själv. Inte så mycket att va kartig om.



Vad visar nu detta test.  Ja vet inte. men de va skönt att ventelera och reflektera över det som varit.


Jag ska förklara min situation just nu. och precis allt som händer.

jag sitter vid en av två databords öar i skolan i datasalen, det ser ut som en cirkel med bord runnt och5 datorer vid varje ö. jag sitter i mitten kan man säga. jag satt mig här för att då kan man både titta ut genom fönstret men också se om det kommer in någon från ytterdörren. (desutom hatar jag när folk kommer och smyger sig på en och smygläser/kollar vad man gör.)

Här sitter man bra. jag tror det är den bästa plattsen nästan. Eller förstårs om man sitter på andra sidan så är det ju samma sak fast spegelvänt. men den här är nog ändå den bästa plattsen.

Mitt imot mig sitter en blond ganska stor tjej. jag ser henne inte, för skärmen och dom andra datorerna samt den blonda tjejjens dator är ivägen, men jag vet ändå precis hur hon ser ut. hon har lugg och stor näsa. helt enkelt. undrar hur hon skulle beskrivit mig.

bakom mig sitter nu 5 personer vid den andra datorön, En kille han har en grå mössa men den har han inte på huvudet nu. jag tycker han ser rolig ut när han går. längst bort sitter en tjej som jag har hört är 19 men hon ser jätte liten ut, (nu kom det  in två till, två som är ett par) den blonda. hon har lugg och hål i läppen. ( nu kom det en långhårig kille och satte sig bredvid mig.)  DOM andra,. en kille sitter bredvid killen med grå mössa, han har ett stålben (det kom in ett par till, tjejjen börjar prata med den tjocka blonda.) 

nu är jag avbruten.

börjar lektion. 

hejdå. 


Acceptable in the 80's.

Godnatt medborgare idag har jag alltså bloggat sammanlagt 2 gånger. vilket är jävligt bra gjort. Yes.

Jag har repat idag igen på arbis i 5 timmar och likadant blir det imorn och tors fred lör sön = DÖÖÖÖÖÖD

eftersom rubriken blev Acceptable in the 80´s så får denna tjusiga (omgjorda) bild läggas upp

image25
 Häääämsk jag vet.




image27

här var det en förfest hos kani som jag skulle besöka men där efter inget mer. var nämligen väldigt bakis.


morgon

Godmorgon!

Jag börjar inte för ens kvart över ett idag. , ute är det skitväder.

Nu har vi börjat intensivträna på arbis och vi har världens bästa koregraf! Vi ska träna 5 timmar varje kväll nu :S och det är 5 minuters paus sm mäst! Men jävlar va kul det är :D!!

image24

efter dusch :)

Taggad till att blogga!

Tack Janne! Din komentar i mitt förra inlägg gjorde mig verkligen taggad till att bli en seriös bloggare,seriös och seriös jag ska i alla fall försöka skriva  varje dag och lägga in minst en bild!

Idag. MÅNDAG det är skolstart efter ett fantastiskt sportlov med betoning på SPORT.

Denna måndag är en skolstartmåndag och jag sitter nu vid en skoldator och är skolbajsnödig, jag är också ganska stressad för att jag ville hinna äta innan jag ska repa vid 5 och jag vill inte äta 5 minuter inna för då blir det jobbigt att dansa.

nu är jag i skolan.

sen är jag hemma.

sen arbis.

inget dsmöte idag, de va inte bra. jag är en svikare en förädare och begår stora dåd.


lönnmördare,.


ja ska lägga in en bild,. undrar om man kan kopiera en från lisas blogg?

image22

den här va visst från efterfesten.se

image23

det här är karnebåtidol jag och mucken.:?


pga tjat

japp, detta inlägg skriver jag inte för att jag enbart vill eller har lust. Jag skriver det inte häller för att jag råkade sitta vid datorn eller av det faktum att jag faktist inte har uppdaterat på en månad. Detta inlägg skriver jag endast pågrund av TJAT tjat från en mycket mycket flitig bloggare som jag också har äran att leva med på ett pressat utryme av 42kv.

jag ska dra en snabb uppdatering:

Skola: Det är sportlov. skolan är just nu ett vakum



Förhållande: Jag är i ett stabilt förhållande med min karl.



Festande: Jag var inte full förra helgen och är orolig för att jag inte kommer vara det denna helg häller.




Boende: bor i en mer städad lägenhet nu, fortfarande med min syster. bortsett från att det nu sitter ett till fanskap bredvid henne och dom har stökat .




Gårdagen: igår vaknade jag sen åt jag frukost, sengick jag på stan från 2 till 6 blev trött.



Dagen: idag kommer jag förmodligen kanske ringa de i min styrelse som inte hade lust eller hjärna till att svara på mitt sms och sen kommer jag nog dö lite och sen sk ja träna vid 6.



Morrondagen: imorn är en festlig dag. Det är Fredag. F som i Fest. det är farligen, vet inte vad som händer. men det bli nog farligt.




Sådär, uppdaterat och fint. nöjd? nähe lägger in en bild också då.

image21




tyvär. men jag hade inga val.

RSS 2.0