MR BIG <3 CARRIE BRADSHAW

Åh, CATC-maraton nu på trean och just nu är det sista avsnittet!!! och snart kommer Big och ser carrie när hon sitter ner och plockar upp hennes halsband som gått sönder vid hotellentren när hon tittar upp så står big där och sen är det bara hon och big FÖR ALLTID!!!! åhhhhhhh blir så lycklig!

Om du kan steppa kan du kalla dig dansare!

my good, stepp!.  visst folk som är grymma på hip hop/street ! det är verkligen as coolt att se på. ballette är också hur svårt som hällst och jätte vackert att se på.   STEPP!! okej så här är det! om ni tror att det bara är att sätta i hälen och tån i lite olika rythmer så är det bara bullshit! Om ni inte har testat att steppa så vet ni inte vad som är svårt. Steppa är som att klättra upp för ett träd utan att andvända händer eller fötter, eller att äta en kaka med stängd mun!!

Det allra värsta med stepp är att det ser så jäkla lätt ut! Men om ni sen kommer och Kollar på "Me and my girl" som har premiär den 19 juli (för mer info, www.arbis.se)  så kom ihåg att vi har kämpat oerhört många timmar med det nummret!
 
Jaha öland på midsommar då?
hejhoppsansa.




Sambo och särbo!?

Min syster ska flytta till stockholmsvägen min pojkvänn ska flytta till plankgatan och jag ska bo kvar här på plankgatan.

Jag och lisa ska separera och alltså bli särbo, nu kommer det vara två minuter cyckelväg i mällan oss istället för en kudde imällan. och jag kommer längre inte ha hennes kläder i samma byro som jag och chansen att kunna välja och vraka bland dem som jag vill, hennes roliga smycken kommer inte längre vara lika tillgängliga, nu tänker ni säkert men bor hon bara på så kort avstånd så kan jag ju säkert låna kläder och smycken ändå, men då ska ni förstå att lisa är inte den som lånar ut kläder och assosearer till höger och vänster här krävs det års  arbete på trogen hand och tillit till personen i fråga som ska låna. Och att jag får låna saker nu när vi bor ihop beror endast på att jag kommer att komma tillbaka och lägga smycket/linnet på sin plats, eller en annan.

jag kommer nog sakna na..


Henrik och jag kommer iaf bli sambos. och det ska verkligen bli roligt och intressant en helt ny upplevelse. :)

vi tänkte bygga en båt

RSS 2.0