hoppsan sa

Tänkte uppdatera, blir ju jämt besviken på alla bloggare som inte uppdaterar men de vill ju att man ska läsa deras så då får dom väll uppdatera? till skilnad från min blogg som inte är till för att folk ska sitta och lusläsa varje dag. förstår inte hur man orkar skriva varje dag, en eloge till er.

Så detta har hännt.

1. Har fått klartäcken om lön till teaterbåten i motala i sommar.+ arbetsuppgifter utanför att jag ska spela samma roll som Ellie may chipply.

2. Jag sket i att söka BA PAS, och sattsar istället på att gå lunnevad Dans (folkhögskola i utanför linköping) men där är det ju såklar också audition till så man vet ju aldrig säkert, men jag tror och hoppas på att dt blir så.

3. Jag har jobbat sjuuukt lite på städarna och har därför sjuukt lite med deg.

4. Jag har därimot jobbat sjuuukt mycket idiellt och har också sjuuukt lite med deg.

5. Jag och markus fortsätter med att hänga på arbis, just nu står vi i garderoben och sånnt på johans produktion "Utdömd egendom"

6. Jag har vårstädat min balle och planeterat pangeser (blommor) kanske helt i onödan eftersom jag hörde nån viskas om att det kanske skulle komma lite snö imorn, igen. suuuck.:(

7. Jag repar ju också med Vicky i veckorna med våran repotuar till sommarens gig utanför mjölby.

Japp det var nog det som har hännt den senaste tiden. Det jag kan tilllägga lite sådär spontant är att vi hade audition till Teaterbåten i motala i någon skola, där jag höll i dansprov och rörelseprov och robin och daniel höll i sångprov. Det var ganska så skoj. Nu väntar jag bara med spänning på vem som kommer att bli min frank!

Jag mår bra, helt lagom. ibland uttråkad ibland strässad oftast glad. det är väll helt enkelt lagom.

Nu ska jag gå och duscha för att sedan gå till sjöss ännu en natt, jag hoppas att jag snart får ut den där förbannade båtfaan. Är sååå trött på att slå i knänen och att den är så otympligt stor, En båtsäng skulle ju kunna vara coolt, men.. nejtack jag har tröttnat på den. så fort jag får ut den ska ja måla om och dona om så det blir ett sovrum på rikt, Inte nått jävla båtrum som ser ut som ett sjukhus. suck. Jävla H.

Måååste skriva lite skit. att du är omogen töntig ansvarslös och jävligt irriterande. Ska det va så jävla svårt att göra rätt för sig? Att reda ut saker? det faller ju bara tillbaka på dig? Kan inte va kul att gå runnt och veta att det finns människor som går runnt och väntar på att du ska höra av dig och göra rätt för dig, att va skyldig folk pengar. Att göra övernskommelser och sen inte fullfölja dom? Du är nog troligtsvis inte bekant med kännslan ånger? Därimot Girighet borde du ha grepp om, för det är något du utstrålar som bara den!

Jaaaaaaaapp så va det sagt/skrivit.





mina fina blommor. nu går ja och duchar


RSS 2.0