fa

Det förflutna ska inte bli inblandat. det va ju så nytt.

Ja vill inte veta om den hon han. vill veta nu.

Vill inte känna oron slingras runnt benen, vill känna fjärilar virvlandes omkring min midja.

med vaklande ben hem känndes ja obetydlig. även fast handen var utsträkt och orden förklarade så kände ja mig obetydlig. obehövd. som en hund på en gren. på vadå? EN GREN!


Ja trodde ja visste hur kvällen slutade men det visste ja inte och den blev bara onödigt lång.

schaffs.

fy fan i helvet. ja är besviken. På allt. på allt som finns att va besviken på. Året som 19 år sög. Jag hoppas på ett bättre år som 20åring. Jag ska lägga mig ner och tjuta en skvätt. eller nae de ska ja inte! vem fan bryr sig!!!

JA jag är sur.

skitsur.

en tjej det är va ja är. och dom förväntas vara va tjuriga. här har du mig, tjurig  och dan, precis som förväntat.


snöade bort

Allt är upp och ner!

jag har massaaa blåsor i munnen!!!!!!:(

nu ligger det frätande treo på dom och det gör sjuuuuuuuuuuukt ont!

men det blir bättre.

jag är sjuk.

det är nog därför ja har blåsor i munnen.

jag sitter och lurar på hur jag ska möblera här.. imorn ska ja köpa lite julklappar om jag orkar ner på stan ett tag, och sen ska gabbe och jag till någon secondhand, hoppas ja hittar något kuuul!


Jag är faktist ganska glad och stabil idag även fast jag är sjuk.

Min granne gillar inte mig..:(. han klagar på att folk går för hårt med fötterna och säger att man ska "tassa". jag bor ju här? jag tänker väll inte gå på tå hela tiden för att han har världen bästa hörsel!? finns ju annat i världen att störa sig på.


Nu ska ja gå och lägga mig annars somnar jag aldrig.




Jag på den långa killens högra sida (om man kollar på den såhär alltså) elelr.. a


tomt

Nu är det tomt, sådär perfekt till jul, då det ska va julfint, ja som alltid hänger upp lite julkulor i fönstret har juldukar och kanske till och med en gran.

Nä nu denna jul är det damm på golvet, och ingen tv sterio soffbord eller möbler.

Mitt vardagsrum består nu av: min dator, skrivbord, byro, soffa och ett piano.

Det är kalt fult och deppigt.


strawberry fields forever

Dagen igår.

Gick upp kvart över 5, plankade spånkan som vanligt till kontoret va jobbigt piggtrött. åkte till Lotorp som ligger nästan i finspång. Städade från 7 till 5 i ett stort stort gammalt hus som var vandrarhem, 300kvm. Fick kaffe.

Åkte hem, bytte om, gick på stan med lisa, fick en julklapp som jag fick betala mer än halva själv på eftersom den va så dyr. blev en Dolce gabbana light blue som ja verkligen behövde. lisa ska också få, men hon hittade bara ett linne.

Gick till lilla teatern och kollade på 3ornas musikalkonsept. drog med några boys till mig, krökade ner mig på gamla slattar folk glömt hos mig sen tidigare krök. gick till huggan, gick till otten, gick till hugo gick hem. däckade någonstans i lägenheten efter att ha smetat smörgåstårta i handfatet ?.

Dagen idag.

Vaknade försent eftersom jag glömt alarmet, duchade lämnade väska till jimmy, gick till arbis, Och hade det sämsta tråkigaste jobbigaste repet ever, gick hem, och är fortfarande dödsfyllebakis.

Jag har planerat nu att tjuvtvätta, men jag är ju så jävla trött!! men ja går nog ändå ner och kör typ två små maskiner med lite underkläder nått lakan och en tröjja kanske. randomstuffs you need!

Mitt lillfinger har fått rycket och har varit soven hela dagen, det är kallt och har ingen kännsel ?














hade en gång i tiden en alldeles egen kat-


så trött

sitta sitta sitta va i mitt huvud idag, sova sova sova! inte städa nån äckelgubbes oavfrostade frys, inte slänga nån fet snuskgubbes gamla kallsånger med skitrand eller damsuga nån vidrig killes damråtter.

Jag ville sova men fick inte, det känns på något sätt bra, på nått sätt känner man sig lite behövd. 

hem hem hem va i mitt huvud när jag sedan var tvungen att va på arbis. sova sova sova! Inte dansa nån hettsig can can och kicka 180 med mina trasiga höfter (självklart ouppvärmd).

klaga klaga klaga, men ja tror ärligt att jag bara klagar här, jag tror inte att jag är sånn som går och klagar hos folk. jag tror att jag är en sån som lyssnar, och inte säger ( aaa men jaaag, jag jag jag).

Jag tycker att man ska bry sig om sig själv och prata om hur man känner, och jag tycker att man ska fråga hur andra mår. Hatar att svara. igentligen vill jag svara som jag känner, men för att göra allt lite enklare säger man "bra", nu menar jag inte att jag är emo och deprimerad och skär mig, men visst är det mycke enklare att bara svara "bra" 

istället för "det är sådär, försov mig imorse, och när jag gick på spårvagnen kom ja på att jag hade mens och inga tamponger, och när jag skulle börja jobba så hade ja glömt matlåda, och ja va själv hela dagen, och han som skulle ringa har inte ringt, och min mamma är sjuk, och jag har urinverksinfektion och har ett berg av disk och tvätt, och har inte duschat på 5 dar"

RSS 2.0