kissdoktorn

japp då har man varit för 3 gången och sprutat in bajs i kissen, nu är det två gånger kvar.ont.

ska nu tillverka frukost.

mannen i mitt livf

dödast i stan

stjärneberg måndag-tisdag

arbis tisdag-onsdag hela natten
arbis onsdag-torsdag hela natten
arbis fredag-lördag hela natten

Nu sitter jag här (lördag) Kom hem kl 8 förut från arbis, gick då och la mig men kan inte sova mer nu för att min jäkla Urinrörskatarr/urinverksinfektion/urinrörsinflamation eller va fan det är VILL DÖ. varje gång jag sätter mig på toan vilket är med längst mällanrum 20 min svider det så illa att jag börjar gråta.

Missade doktorn i onsdags för att få en antibiotika kur till uppsprutat med kateter vilket jag fått 3 gånger och gör ungefär 10 gånger ondare än när jag kissar, Men det har blivit bättre av det. Dock nu när jag missade i onsdags så har det ju kommit tillbaka. Så jag vet inte om det är värt det eller om det är normalt att behöva gå och få antibiotika uppsprutat en gång i veckan för att kunna leva normalt. Är så jäkla trött på det här, och dom är ju inte ens säkra på vad det är ens. Tänk om dom behandlar det fel? Tänk om jag blir steril pga allt skit jag haft. Skulle inte förvåna mig.

Händerna värker
huvudet värker
magen värker
kroppen värker
Fi**an värker

skulle nu hälst vilja stänga av tills jag är på topp igen.

Och disken också.,. oh


hurricane

jag har idag inte gjort nått.. känndes dumt. så vid typ 6 snåret kännde ja att jag var TVUNGEN att gå ut, gick/sprang/knölade ner vid strömmen upp mot fotbollsarenan runnt den och tillbaka ner vid kära kungsgatan. Kom hem och slängde mig i ett bad. Och nu har jag smörjt in mig klyft ett glas vin också, där ser man?. man får det ibland.

jag går lugnt och tar det lugnt, har en kännsla av att det snart kommer en väldigt strässig period så jag försöker ta det lugnt nu så att jag inte kan skylla och klaga över att det är strässigt sen :)
bra va?

Imorn ska ja till Lovisamotagingen igen och få en sån där spruta rakt upp i urinröret med antibiotika, UUUUUSSSCCCCCHHHH det gör det ondaste jag någonsin haft ont. Men det har blivit mycket bättre faktist.

Nu ska ja torka mitt blonda hår och sen gå någonstans?


Lugnt



Japp, har bestämmt mig för att ha en lugn måndag.

Gick och la mig vid 10 igårkväll, kom på när jag lagt mig att jag bokat in tvätttid på fel datum! det finns ju liksom bara 28 dagar i februari, pucko.

Vaknade vid kl 8 av att körskolan ringde och gav mig en ny tid till teoriprov, Har ju nu i fredags klarat uppkörningen, så nu är det bara teorin kvar!

Efter vaknandet gick ja ner för att se om det fanns några tvätttider idag vilket det självklart inte fanns, så jag åt frukost och la mig en stund på sängen igen.

Sen tog ja mig i kragen och städade badrummet och därefter köket, tog upp mat ur frysen, och gick ner och handlade ingridienser för att baka bullar!

Sen kom ja hem lagade till maten och åt.

Nu sitter jag här klockan närmar sig halv 3 och jag ska staxt börja med bullarna och medans dom jäser plocka upp och städa vardagsrummet och sovrummet!

Jag läääängtar efter att ta bort båten!! måla om! få soffan och lampan, Och få i ordning!

Pös

RSS 2.0