livet

teater. Vad kan man ta förgivet? 
 
svaret skulle kunna va att man inte kan ta något förgivet, inte ens familj, man kan aldrig veta. En dag finns inte det mest självklara kvar.

inget är självklart, inget.

Man har sina älsklings skor tills de går sönder och man har lycka tills den tar slut.

lycka i olika former, det hänger på dig. Gör dig lycklig med pengar strul på korgen en ny töjja vänner, pojkvänner hur du vill.

ta inget förgivet. någonsin. igen.










att vara tom på luft vetskap låssas vara någon spela teater leka lek.

lek inte, ta ett nytt andetag, tänk efter, va dig själv









byrolådorna, kläder, tvättkorg, lampor, filmer, köksredskap, tv, stero, högtalare, stol, 

tavlan, backspegeln, klockan, elisabeth westwood, skrivbordet, båten, kläderna, ringen med den blå blomman.
minnena.

eller? 

student, sommar, jobb, showboat, musikalskola!

Student: Något jag tog innan sommaren satte fart! och dagen till ära firades med chanpanjefrukost (kall blåsig trälig). betygutdelning (ingen höjdare häller direkt), utspringet, åka flak va jävligt kul fram tills jag blev tillsagd att man inte fick spruta champanj (jag har dyslexi och kan inte stava till champanj, vet,) hallå? klart man får spruta champanj på sin student. så in princip sög flaket också.


Jobb: Jag började sommarjobbet på grännes vilket blev en helflopp det med.. dålig lön och lite med jobb.. vilket betyder LITE pengar..

SHOWBOAT: Innan skolan slutade så var det dags för audichen för "showboat". När det var dags så höll jag i lite rythmprov med de sökande. Och efter första audichen-dagen kom Robin och sa att jag skulle pröva för några roller. Jag blev sjukt nervös även fast Robin vet vad jag kan och hur jag är på scen, dans och sång. Och efter min kassa audichen för rollerna dagen efter fick jag i alla fall en roll.

Den 1 augusti började vi på alvar och som det ser ut nu så kommer jag fortsätta vara där varje dag. Det blir ganska mycket att hålla reda på man har en roll och är danskapten, är nervös över att jag inte kommer ha så mycket tid jag vill ha till att repa rollen.

slut på skryt.

eller nae ;)
Musikalskola: Precis i studentveckan så fick jag ett samtal av min före detta danslärare som jag haft sen 3an. Hon har nu en dansskola tillsammans med en annan tjej (Danscenter) och det hon undrade var om jag hade något planerat i höst, och eftersom jag "bara" har showboat så sa jag att jag inte hade så mycket att göra. så hon föreslog att jag skulle hålla i en ny kurs på hennes skola som ska vara musikal. Och det kommer bli så jäkla roligt!!! Det enda jag har lite ångest över är att ha ungdom/vuxen grupper, alltså jag har inga problem med att lära ut för dem. Men, ja. tänk om de lixom förväntar sig en Utbildad musikartist. Och inte en tjej som just slutat gymnasiet, (jag vet hur det är att ha sånna..) trotts att jag haft "lärare" i min egen ålder så tror jag faktist att jag har något att ge dem. jag kommer inte så och låssas att jag kan en massa termer på muskler eller balett, men jag ska lära dem det jag har lärt mig genom att fått vara med på arbis.

jag har inga nya roliga bilder att lägga upp, men ja ska se vad jag hittar.. 
 
Nu jävlar blir det att duscha och byta lakan och bums i säng.

hej

jag var brun hade brunt hår och vädret lekte (2008)


RSS 2.0