Gahh

Nu ska jag gå till Henrik och vi ska beställa tåg till sthlm imorgon förmodligen astidigt!! gahh!! för vi ska utomlands!!!! Haha ska bli så jäkla kuuuuuuul!!! jätte närvös eftersom vi förmodligen bara ska se om det finns någon resa och sedan ta den !! fnizzzzz

Jaa är jättenärvööös :D:DD:D

HEj


slapp torsdag

Idag slapp. imorgon ej slapp.


Idag startade jag dagen med danslektion ganska skönt att piggas upp med lite träning på morgonen när man är stel som ett rektum.


dagen skulle ha fortsatt med musik och gehör men det var så att malin som alla andra var SJUK! Det går nämligen någon slags diarriesjuka hr på skolan, jag och har inte bliviit smittat.


Nu ska jag äta.


HEj


kära kissen

Jag vet att du mår bättre nu men jag vill ändå be om ursäkt för gårdagens rakning den var lite hastig och jag vet att du blev lite irreterad, jag lovar dej att skärpa mej och vara snäll, jag tar det i din takt från och med nu.

Lisas kissen mår inte häller bra. så jag skickar en hälsning till hennes också. Krya på dig.

härom dagen så testade jag olika eylienersträck ni kan se ett resultat av dem här under.

Är underlater lata?

Gräver Grävlingar?

är lampor gjorda av lam? och i sånnafall är prinkorvar gjorda av prinsar?

Det finns pappigojjor men varför finns det inte mammigojjor?
Eyeliner

Lekalekalekaleka hohohohooo

Hej hej, idag försov jag mej fast jag inte gjorde det. suuuck mee. jag vaknade 9.  Sen när jag kom till skolan så hade vi ingenb svenska, ännu mera Suuuuuuuuuck me. Då fick jag låna Alexanders telefån.

Nu sitter jag i datasalen och suuuuuckar jättemycke. Just nu suckar jag mest över att jag glömde min mobil hemma. SUUUUUUUCK MEEE:

ojojoOJOojJOOJj. när jag kommer hem så måste jag skriva mit Pm hur nu man gör de :S och vid 6 ska ja åka in till linköping och förmodligen inte komma därifrån sen typ halv 10 suuuck och komma hem typ 11 och typ suuuuck DÖ.

AHhhhahhhah jag är lite strässad har en del att ta i tur i tror jag. ja la dit ett "tror jag" för att jag inte riktigt har koll på vad jag har att göra.

Idag hopas jag att vi beställer en resa för de är ju bara två dagar kvar :S:S:S wooohoo.jpsdh

jag har läst andras bloggar. de suger. haha

hej

Tandkräm och den gamla krukan

Hm, i Fredags hade vi en sån kallad hemmafest vi var inte så många men vi dansade ändå, Under festen hade det tydligen försvunnit några saker.

Tandkräm:någon gång under festen hade våran tandkräm tagit plats i någons ficka och förflyttat sig ända ut till statiol i stiockholmsrondellen
¨
och min stora fina gröna golvurna var spårlöstförsvunnen

om ni vet vart urnan tagit vägen så hör gärna av er :S.

fest

igår var det nån slags fest här, har ingen aning om vad som hände.

nu är det höst och balkången är okej i sånna här väder. nu ska jag ducha.

min mp3 och råsa hörlurar

Min första Mp3 och råsa hörlurar

gitarrerna är uppe

Gitarrerna är uppe!

urinverksinfektionsmink

kl 08.00 har tråkigt pga. urinverksinfektion

Två dagar

Okej så här var det, jag vaknade igår och kännde att jag hade fått urinverksinfektion, ja tänkte, hmm Ovanligt!. Efter att jag suttit och tjutit en kvätt på toan så smikade jag med jätte konstigt för att jag var uttråkad klockan 8 på morgonen, sen skrev jag en låååång blogg med tipps om hur man gör när man fått urinverksinfektion men datorn fick damp så de inlägget raderades :). :(

Igår var ja altså med andra ord hemma från skolan, men senare på dagen så tog ja på mej riält med kläder och så gick ha och köppte en mp3 och ganska stora råsa hörlurar :). Sen chillade vi ett tag på världens bar ett tag (jag och lisa).

Idag vaknade jag och hade fortfarande ont i kissen så jag är altså hemma idag också, idag har vi äntligen skruvat upp gitarrerna Yes. Det var svårt.

Nu är jag klar.


balett

Nu har jag alldeles nyss jobbat matte med robin. Och nu ska förflytta min tunga röv till dansstudion och dra några balettmoves. balett är tråkigt.

när jag är klar ska ja ringa Henrik då ska vi förmodligen gå och beställa en resa :).

sen ska jag förmodligen hem och där ska jag förmodligen slappa kanske sova liiiite.
 shöönt.

blogg är trist.

WooowWW

Det var en gång ett barn som gick för att ha mellis med några andra barn på dagis, det hade varit en fin och solig dag och han var glad för han hade lekt och haft roligt med de andra.

Då han hämtat sin frukt och risufrutti mamma givit honom så satte han sig bredvid en av kamraterna, de andra var påväg för att hämta deras mellis´(mellanmål) undertiden hade han redan börjat äta sin risifrutti. en av de andra kamraterna som var påväg för att hämta mellis börjar gestukilera och göra grimaser mot honom men han förstår inte vad han menar, sen säger han högt

"Du får inte sitta där!"

det glada barnet som att och åt på sin risifrutti tittar konstigt och tänker "får jag inte sitta här? hmm" han vänder sig mot kamraten han slog sej ner bredvid och frågar

"får inte jag sitta här?"

kamraten svarar "nä, vi ska prata om en grej och du får inte vara med, kan du inte sitta där borta med dom du brukar sitta med",

dom orden satt karrusell i pojkens huvud och han tänkte "jag får väll sitta vart jag vill". Pojkens glada humör som då hade dystrat får en arg blick. han tar sin banan och risifrutti som han nästan redan ätit upp och går bort till "kamratena" som han suttit med annars.
han känner sig nu till åtlöje och vill inget annat en gå hem och gråta.

skolblogg

Hm händelse i maten. än så länge säger jag bara ARRRRGGGGSHHJSDJGJLSDNLHFZNFJJ skriver mer när jag kommer hem.

Gwen stefani

Igår gick jag och sara upp vid 7 vi åkte 9.55 med swebuss till sthlm satte oss direkt på t-banan till söder för att haka oss fast på string vilket vi också gjorde (efter att ha lokaliserat oss lite först ;P). Där satt vi och mosade i oss varmamackor och paj :) sen begav vi oss runt i favoritaffärerna tjallamalla, beyond retro, påkläderiet och lite annat som lockade. Efter ett tag kände vi oss klara till att bege oss ut till globen. där gick vi till den stora vita byggnaden med ett leende på läpparna, men de var något som inte var som det skulle tyckte vi. vart var ingången?? vi gick runt och kikade lite men hittade inget, även fast det stod entré på dörrarna, jaja tänkte vi och gick för att äta innan konserten, när vi var på väg till donken (???) så vände vi huvuden till vänster och ser en en ganska kartig kö för att vara så tidigt. vi tänkte öh vi käkar.

efter vi käkat köpte jag en mössa som sara betalade (hade bränt pengarna redan). efter det gick vi lugnt till kön och ställde oss . efter en timme hade kön blivit trippelt så lång och vi var glada för att vi ställt oss där så tidigt.

(det kom två studerande och intervjuade oss till deras projektarbete, de sa att de gick gymnasiet men de såg utt som 27 båda två)

Det var varmt, trångt, irriterat folk och hårigt. vi stod väldigt nära scenen där också dom långa människorna hade tänkt att stå och blockera all syn.(jag längtar till den dagen då anlagen för att bli över 1.63cm dött ut och jag äntligen kan räknas som lång). vi gled mer och mer ut till högerkanten och kände en lättnad av att kunna stå pch dansa lite till och med, när hon (gwen stefani) sprang ut i publiken på en låt så sprang hon precis där vi stod från början så vi kännde en liten ånger där ett tag. men efter att hon sprungit förbi oss och och iaf jag var 20 centimeter ifrån hennes hand så kände jag åter glädje.

när klockan var kvart över så var det dax att springa till t-banan och SPRINGA hejdlöst till bussen. jag slocknade efter ett tag svättig och dan. busschafören var konstig, skön, jobbig. han klagade på rökarna utanför som iförsej förstörde atmosvären för oss men han påpekade också att vi hade hög musik när  vi hade typ nivå 6 på ipoden eller nåttt :?.  vi gick av bussen och gick mot raska steg mot hem. När vi kom hem intog vi possition skavfötter och somnade som barnet i ärtsoppan.

Jag vaknade med värk i kropp och huvud, tog mej ändå upp från den varma grytan med den varma ingridiensen sara i. jag släpade in mej i duchen och sedan ut ur den. När jag sedan tagit fram skrapan man skrapar vatten med så får jag till min förvåning se en överaskning min syster lämnat till mej. tyvär blev jag inte lika lycklig som hon hoppats. EN TÅNAGEL, inte bara en såndär nagel som klipper med en nagelklippare utan jag pratar om en stor HEL nagel som min syster har haft problem med en väldigt lång tid, och nu när den lossnat så ville hon förmodligen väldigt gärna visa vad hon åstakommit. :) (??) ahh,. äckliiiigt.

idag var det temadag de var en kukdag om ja får beskriva den så. för det första 2orna består inte av en endast film och musik elever kan lärarna uppfatta det innan jag lägger en korv på deras kateder. och för det 2 min cyckelnyckel är borta. kuk.

Jag är en relatift mogen tjej som andvänder relatift snuskiga och omogna ord, en tjej som är i sina värsta år (17) den värsta skoltiden den värsta tiden på året. bajsa mig i anus tack.

Nu ligger min syster bredvid, vi har datorn på golvet skärmen på väggen tangetbordet på kuddar och musen bredvid i sängen, (ja altså inte min mus den är i trosorna).

Godnatt. 

blogg

Jag har skapat en blogg. den heter Jaggillarintedin.blogg.se tror jag. Här ska man altså lägga upp bilder och skriva grejjer om sitt liv. Det ska bli ett nöje att se om det verkligen finns någon som är intresserad av att läsa det.

babbidobiHejimage1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0