stopp på gnäll!

Ja, har varit i en otroligt whineig period, har gnällt på allt mellan himmel och jord, och till vilken nytta igentligen?

Jag har ju snart körkort, har ett jobb jag försöker jobba på så mycket som möjligt, har ett sommarjobb klart, Har arbis och kanske andra teaterplaner på sommaren, och underbara människor som bryr sig om mig.

underbart?

Klart man söker fel varje dag, men fan va bra jag har det! Imorn kommer mamma för att hon vill hjälpa mig med lägenheten som fortfarande är tom och opersonlig.

Jag ska nu för att få ut så mycket som möjligt av morgondagen skriva en lista på saker som jag skulle vilja fylla lägenheten med. Förbereda mig lite alltså.

Jag har en sånn tur som har dom föreldrarna som jag har. Mitt liv skulle inte funka om jag inte hade dom, att dom är så långt ifrån mig varje dag känns i vardagen inte alls konstigt, för dom finns ändå nära. Men ibland känner man en längtar att bara komma HEM Och då inte bara på besök utan leva med dom, leva på landet där jag trivs som bäst. På sommaren när man kan gå till platser man gick till när man var mindre, hemliga platser som bara är mina, att kunna gå ner i laggo´rn och leta efter kattungar och jaga kor som smitit, köra fyrhjuling och äta alla mål som man äter under dagen ute. åka ut med mamma med fika till pappa på gärdet. Åka och bada i äckelrånen eller "lyxa" till det med att åka till grännes eller kanske vindommen. bjuda upp sthlmarna på verandan spela hittepålåtar och prata långt in på natten.

En sommar i stjärneberg är den bästa sommaren. tycker jag.

Tack mamma och pappa. ni är bäst.




Arg som ett djur!

Jag är jävligt arg, och jag kan börja redan nu med att skriva att vem du nu är som läser det inte ens behöver överväga att ringa och fråga varför eller om det är ert fel, Ja ska bara skriva av mig allt för att då blir det bättre vet jag. Får varna kännsliga läsare att allt förmodligen kommer vara övedrivet. Så bry er inte!

Arg för alla jävla otacksamma människor som man jämt och ständigt ställer upp för, trött på alla äckliga par, arg på att jag inte hann till min jävla tvätttid som jag verkligen behöhvde, trött på att man inte får komma 20 min försent till sin jävla tvätttid för då tar någon annan den. Arg på att jag ständigt hittar grejjer som inte är mina i min lägenhet, trött på alla disk som uppstår även fast JAG inte ätit nått! JÄVLA DISK! Arg på att lakanen i min säng inte är tillräckligt breda så att dom efter en natt knöggla ihop sig till en hög i mitten! trött på den där jävla båten för övrigt som ska föreställa min säng och att kuddarna bara åker ner bakom i en glipa och att man river sig på den så fort man ska lägga sig i den. Arg över att jag inte har någon soffa, trött på att jag aldrig hittar någon soffa och om jag nu skulle göra det så skulle jag aldrig få med den hem. Arg på att jag inte kör bättre än vad jag gör. Arg på idiottanter på arbis som inte fattar hur mycket tid jag lagt ner på den där jävla teatern helt gratis! Och så får man inte ens ta en brödbit och en kopp kaffe, som jag gör varje jävla gång!?. Ge mig mina pengar istället då?? F*ITT*R! Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sådär ja, nu har jag skrivit att jag är arg. Imorn ska jag vara glad.


RSS 2.0