sol

jag sitter i lägenheten med en trevlig kvällssol strålandes på min arm. snart ska ja brygga en kopp esspresso med mycket mjölk (då blir det ingen espresso.).



                                            
                                                     skulle det passa mig :P? hahaha www.taaz.coom jätteroligt.




Mina nya cheep m.

Nu ska jag brygga mig en kopp.-.


Nattblogg

Ja, så här veckorna innan premiär så är ända tiden för blogg såhär dags, då man igentligen borde ligga i sängen och vila ut för kommande dagens utmattning och stress. Ikväll kände jag dick för att uppdatera lite.

Premär Med " ME AND MY GIRL" den 19 nu på lördag för er som missat För mer info och biljettsäljning finns på www.arbis.se

I förrgår söndags, så hade "No limit" turnen stannat i linköping (en tjejskateturne som reser igenom sveriges alla skateparker, ett arrangemang framställt av studieförbundet vuxenskolan och VI unga) Så jag, Henrik,Linus, Linda, Rosa och diana pallrade oss dit och tänke att vi skulle titta, men på något vänster hamnade vi på en bräda iaf.





Precis kommit dit och fick varsin skatebord






När jag på något vis vann en tröjja och en millincollingskiva :?

Körkort?"

Hej Idag Tog min bästa vän Sara dahlbeg körkort!!!!!!!!!!!!!



Idag hade vi också spelning på karnebåten och det gick rent åt helvete, men det var väldigt skönt att ha en skär skara vi kravall stängslet ändå!!!! för det fick ju inte vissa andra :P haha!!!!

helt slut

my god, she´s back.

Det är så att man tappar hakan 45 år och kickar benet så att hon nuddar näsan.! hon är fantastisk har aldrig och kommer nog aldrig möta en bättre dansare Amazzzing!

Det  är så skönt att ha henne tillbaka nu igen till "me and my girl" (www.arbis.se Me and my girl!) kan inte hitta rätt ord men fan. helt sjuk är hon.

Men, visst att jag älskar att dansa, men 3 till kl 10. jo lite trött i benen och huvet är jag nog.


Synd bara att jag inte ska vara med i tennisdansen, men vem vet, om de andra inte hinner träna så kanske man får ta en plats ;P..



tröttttttttttt nu (ja, jag har förstorat näsborrarna på bilden)




RSS 2.0