ångest

japp, min kvinnliga intuation har varit rätt.
har kännts som om nått inte stämmer.. och att inte få ha övernattande gäster här, inte en pojkvänn eller syster känns väldigt tåkigt. hm mycket tankar nu om hur allt löser sig.. För löser sig det gör det ju alltid, eller (biter på knogen ala margarita)
jag och hanna är i alla fall ögonsystrar nu. Det känns bra.
idag åt jag MC rostade mackor med honung och chokladmjölk. + att jag inte gjort nån matlåda till imorn.. känns mindre bra.

här är jag nu

Här ligger jag, i min säng (som igentligen inte är min) med min nya macbook air.
I mitt rum har jag 3 tomma resväskor vid det vänstra fönstret en råsa, svart och en blå, alla är i plast. Till höger om väskorna precis mitt i mällan fönstrena står ett runnt tvåvånings glasbord på hjul, på det bordet står just nu en halvdöd blomma en korg med nagelack och diversepapper. Det hänger ockse två nytvättade tröjjor på det som förmodligen är torra nu.
I det högra fönstret står två kartonger varav på en det ligger en nätpåse med klementiner i, och bredvid dom en korg med läkemedel i.
mot den högra väggen hänger två hyllor över varandra på den som sitter lägst står olika typer av creamer och hårgrejjer och den översta lite viktiga sladdar och papper. Under hyllorna står en kista, typ en sånn jag fick(lånade) av farmor.
Bredvid kistan en stol och bredvid stolen ett tvätthängställ, båda överösta med kläder. Längst bak i rummer står en garerob med spegeldörrar och bredvid den en stol, också den full med kläder.
mot den vänstra väggen är min säng och framför den en pall med en lampa och min dator på.
Nej, jag är inte på besök hos nån, inte i norrköping eller i stjärneberg. Utan i Stockholm i mitt nya rum som ligger två min från min nya skola.

RSS 2.0