Ahaa

Jag trodde inte att jag kunde skriva här längre. Har ju försökt i 10.000 år att ta bort min hotmail men den vill tydligen inte försvinna, utan vill finnas kvar, kanske för att min blogg vill finnas kvar?? Måste va ödet.
 
Jag bor just nu i Nacka, saltsjö-boo. Fllyttade hit efter härvan på folkungagatan... Går nu 2a året på DC sist ja skrev gick ja 1a året, va alltså mer än ett år sen ja skrev!! ojrå.
 
Jag går alltså snart ut 2an på DC. Sista maj måste jag och Hannah flytta. Då flyttar vi till Yvanna och Christian på Östermalm, Då blir man en Östermalmsfitta. Men det är lugnt, för ja jobbar ju på söder . skönt att slippa buss och att ha så långt vart man än ska.
 
Jag jobbar just nu på Louie louie på Bondegatan, nu när ja går i skolan jobbar ja bara lördagar, men i sommar jobbar ja heltid, (som förra sommaren) .
 
I September ska ja och Hannah till NEW YORK vi ska gå Brodway Dancecenter i 6 månader!
 
Jag har inga pengar just nu, får inget CSN sens ja fyllde år förra året.. Så mina fonder utnyttjas flitit just nu, men det är ju inte kul, för man vill ju ha dom pengarna sen,, eller? ja måste ju ha dom pengarna nu.. men ja vill inte va tvungen (som jag är) att använda dom nu.. Trist.
 
Ja tror ju ingen läser den här bloggen, så om nån skulle råka läsa det här så kan du ju skriva att du läst. så ja vet.
 
 
I sommras va jag och sofia i New York 2 veckor. Bild från då :)
 
Vi tog klass för Benny Ninja, fett coolt.
 
åkte turist buss, empier state bouilding bakom.
 
 
Satt lite på carrie´s trapp :).
 
fettoussa på stranden.. haha
 
Japp mer orkar ja inte lägga upp.
 
Herrå

RSS 2.0