MR BIG <3 CARRIE BRADSHAW

Åh, CATC-maraton nu på trean och just nu är det sista avsnittet!!! och snart kommer Big och ser carrie när hon sitter ner och plockar upp hennes halsband som gått sönder vid hotellentren när hon tittar upp så står big där och sen är det bara hon och big FÖR ALLTID!!!! åhhhhhhh blir så lycklig!

Om du kan steppa kan du kalla dig dansare!

my good, stepp!.  visst folk som är grymma på hip hop/street ! det är verkligen as coolt att se på. ballette är också hur svårt som hällst och jätte vackert att se på.   STEPP!! okej så här är det! om ni tror att det bara är att sätta i hälen och tån i lite olika rythmer så är det bara bullshit! Om ni inte har testat att steppa så vet ni inte vad som är svårt. Steppa är som att klättra upp för ett träd utan att andvända händer eller fötter, eller att äta en kaka med stängd mun!!

Det allra värsta med stepp är att det ser så jäkla lätt ut! Men om ni sen kommer och Kollar på "Me and my girl" som har premiär den 19 juli (för mer info, www.arbis.se)  så kom ihåg att vi har kämpat oerhört många timmar med det nummret!
 
Jaha öland på midsommar då?
hejhoppsansa.




Kommentarer
Postat av: muckis

Jag har exakt såna där steppskor! Och jag vill också lära mig steppa nån gång.. Och se på er, men måste nog skaffa ett jobb först, så man får lite kosing :) <3

2008-06-19 @ 21:16:19
URL: http://muckpuck.blogg.se/
Postat av: sara

hata sexandtha fucking city !!!! men skit i dä. jag har sagt att dom ska ringa dej när de krisar med städningen på helger. städaren är dum i huvet och sjukanmäler sej jämt!dra iväg ett sms till isabelle eller felicia. ring mej så får du nr. bajs

2008-06-21 @ 21:08:45
URL: http://fiskenförfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0